(Foto's: Frank van Leeuwen).

Zondag tweede editie van het Winterbierfestival

 Zondag 29 januari vindt de tweede editie van het Winterbierfestival plaats in Scheltema Leiden.

Na de succesvolle eerste editie, organiseren ProKwadraat-Groepswijzer en Bierproeverij Op EigenWijze ook dit jaar weer een winterbierfestival. Tijdens het evenement kan er volop geproefd worden uit een keur van winterse bieren uit onder andere de Leidse regio. “Er staan zestien brouwerijen klaar voor iedereen die zin heeft om winterse bieren te proeven”, aldus organisator Frank van Leeuwen.

De toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van ProKwadraat-Groepswijzer of op de dag zelf aan de deur van Scheltema. Elke bezoeker ontvangt bij de ingang een startpakket met hierin een proefglas, twee biermunten en een programmaboekje.

Annabel van der Meulen in gesprek met organisator Frank van Leeuwen.

Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 tot 18.30 uur. Voor de echte bierliefhebber organiseert ProKwadraat-Groepswijzer in het voorjaar ook nog een Lentebierwandeling en staat voor het najaar de Bokkenwandeling op de agenda.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×