Een toevallig passerende ambulance zag de betreffende auto staan en waarschuwde de politie. (Foto: Politie Leiden).

Beschonken automobilist knalt op rotonde tegen boom

Vanmorgen rond 5.45 uur is een dronken automobilist op de rotonde bij de Abtspoelweg en de Lange Voort in Oegstgeest uit de bocht gevlogen. Een passerende ambulance zag het voertuig tegen een boom staan en seinde de politie in. De bestuurder stond naast zijn voertuig.

Het ambulancepersoneel heeft de man op verwondingen onderzocht. Hij bleek wonderwel ongedeerd terwijl zijn auto behoorlijk in puin lag en ook de airbags uit waren gegaan.

De politie stelde vervolgens met een blaastest vast dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau. Voor het voertuig werd een bergingsbedrijf gewaarschuwd. Op het politiebureau blies de bestuurder 630 ugl. Het rijbewijs van de bestuurder is daarop ingenomen en is er proces-verbaal opgemaakt.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×