Goedkoper parkeren bij Schiphol

Wie met de auto naar Schiphol gaat is vanaf dit voorjaar voordeliger uit. De nationale luchthaven verlaagt de tarieven voor het parkeren bij Schiphol voor passagiers die via Schiphol vliegen. Prijzen die overigens al jaren aan het dalen zijn.

Prijsdalingen zijn er overigens ook voor andere gebruikers van Schiphol. De luchtvaartmaatschappijen bijvoorbeeld. Ook voor hen verlaagt de luchthaven de tarieven. Bijvoorbeeld die voor het parkeren van vliegtuigen. Door de lagere kosten die dit voorjaar worden doorgevoerd, hebben ook verschillende aanbieders hun prijzen al laten dalen. De vakantieganger profiteert en dus loont het de moeite om ook nu alvast een vakantie en een parkeerplek te boeken.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×