Laatste blik in Lammermarktgarage

7

Nog een paar maanden en dan vindt de officiële opening plaats van de ondergrondse parkeergarage aan de Lammermarkt. Tot die tijd wordt er hard gewerkt aan de afwerking en blijft de garage gesloten voor nieuwsgierige blikken.

Afgelopen zaterdag was de parkeergarage in aanbouw nog een laatste keer toegankelijk voor een select gezelschap van 30 mensen die via het Rijnlands Architectuur Platform (RAP) een rondleiding kreeg van de architect. Overige belangstellenden moeten wachten tot wethouder Laudy de parkeergarage komend voorjaar officieel opent.

Delen

7 reacties

  • Ingeborg Mol

   Ja daar is een garage voor. Onder de grond en boven de grond meer ruimte! Op naar de volgende ondergrondse garage! Nu nog fietsenstallingen!!!

 1. Burger zonder steunkousen op

  Ik vrees dat die mooie glanzend witte vloer snel een doffe grauwe ellende wordt als men daar met rubberen banden over gaat rijden. Kan daar niet iets aan gedaan worden?

  • Nietzozeuren op

   Al klagen voor er uberhaubt in gereden is…
   Anno 2017 denk ik dat ze daar wel iets voor hebben… Daarbij… Het is geen showroom…

  • René Dentener op

   Q-Park garages hebben die bekleding al jaren op de vloer en daar levert het geen enkel probleem op. Die garages zien er altijd spik en span uit. Hopelijk wordt het hier ook na de opening netjes bijgehouden. Zo’n parkeergarage is namelijk het 1e visitekaartje dat een stad afgeeft aan haar bezoekers. Wel lijken mij de parkeervakken nogal dicht op elkaar te staan (kan probleem opleveren voor grotere auto’s zoals MPV’s of SUV’s), maar dat kan optisch bedrog zijn. En benieuwd welk uurtarief deze garage zal krijgen. https://www.visitleiden.nl/nl/plan-jouw-bezoek/naar-leiden/parkeren

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline