De voorlopig laatste foto van de binnenkant van de parkeergarage aan de Lammermarkt. (Foto: Buro JP).

Laatste blik in Lammermarktgarage

Nog een paar maanden en dan vindt de officiële opening plaats van de ondergrondse parkeergarage aan de Lammermarkt. Tot die tijd wordt er hard gewerkt aan de afwerking en blijft de garage gesloten voor nieuwsgierige blikken.

Afgelopen zaterdag was de parkeergarage in aanbouw nog een laatste keer toegankelijk voor een select gezelschap van 30 mensen die via het Rijnlands Architectuur Platform (RAP) een rondleiding kreeg van de architect. Overige belangstellenden moeten wachten tot wethouder Laudy de parkeergarage komend voorjaar officieel opent.

Leiden Parkeergarage Lammermarkt


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×