Liefdesreis met Leidse dichterette Pink

De Leidse dichteres Pink Meltzer draagt komende zondag voor voor uit haar nieuwste dichtbundel ‘Hooked’. In 23 gedichten neemt de dichterette, zoals ze het zelf noemt, haar toehoorders mee op een liefdesreis met gelukkige afloop.

Meltzer heeft inmiddels zeven bundels op haar naam staan. Vaak over Leiden, de liefde of allebei. Ze is niet voor niets al jaren de officieuze eerste Leidse stadsdichter. Het is dat die functie niet al veel langer bestaat. Naast gedichten schrijft Meltzer ook levensliedjes en heeft regelmatig optredens in samenwerking met Leidse kunstenaars als Marlies van Boekel en Inge Reisberman. Verder werkt ze al bijna 40 jaar bij de Universiteit Leiden.

Pink is zondag 12 februari van 15.30 uur tot 16.30 uur te gast bij Kooyker en in het kader van Valentijnsdag. Uiteraard met liefdevolle gedichten.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×