(Archieffoto: ZVL, via Twitter)

Live tv-stream huldiging Leidse jeugdkampioenen

Vrijdagmiddag zendt Sleutelstad TV de uitreiking van de Leidse jeugdsportprijzen live uit via deze pagina. Zo’n negentig Leidse jeugdkampioenen worden in het zonnetje gezet. Dat zijn er zoveel dat alle ouders, broertjes, zusjes, andere familieleden en vrienden niet allemaal in de Aalmarktzaal passen.

De uitreiking van de jeugdsportprijzen in Leiden is hier in zijn geheel terug te zien.

De verkiezing van de Leidse sporters wordt elk jaar georganiseerd door de Leidse Sport Federatie en de Gemeente Leiden. Vrijdagavond worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en aangepaste sporter van 2016 bekend gemaakt. Ook die bijeenkomst wordt gehouden in de Aalmarkt zaal. De prijsuitreiking ’s avonds wordt niet live uitgezonden, maar kan wel gratis worden bijgewoond. Dan wordt ook bekend gemaakt wie de publieksprijs heeft gewonnen.

Behind the scenes van de huldiging.

Leiden Sport leidse sportprijzen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×