(Beeld: Emile van Aelst).

Sportcolumn: verzelfstandiging tennisaccommodaties

Er gebeurt veel op sportgebied in Leiden. Elke week trekt duoraadslid en sportwoordvoerder Martijn Otten van de PvdA Leiden de stad in voor de sportcolumn ‘Linksbuiten’ die hij voor Sleutelstad maakt. Daarin praat hij met een politieke insteek met mensen over de sport in Leiden. De videocolumn wordt samen met Leidse Glibber Emile van Aelst gemaakt.

Deze week was Otten op bezoek bij Tennisvereniging De Merenwijk. Daar sprak hij met voorzitter Jan Koppenhol over het verzelfstandigen van de Leidse tennisaccommodaties. In de wintermaanden beheert de gemeente de velden niet en daarom kan er niet het hele jaar door getennist worden. De verenigingen die op gravel spelen willen daar graag verandering in brengen, maar wat is de beste manier?

Leiden Linksbuiten Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×