Cultuur071 met Ton van Noort van de Leiden Jazz Award

Ton van Noort is onze studiogast. Hij is geboren bakker van de fameuze bakkersfamilie van Noort, en via het Hoogheemraadschap van Rijnland kwam hij in aanraking met goeie wijnen en dan is de Jazz nooit ver weg. Verder aandacht voor een lezing over valentijnsdag door dichter Leo van Zanen. Wie was die Valentijn? Wat is de oorsprong van zijn naamdag? Wat valt er precies te vieren? Wat moeten die hartjes en die engeltjes? En we hebben een wereldprimeur, twee nummers van de CD van PS|theater hoor je hier. Rian Evers en Pepijn Smit vertellen erover, en – omdat ze er toch zijn –  vragen we ze meteen naar het stadsdebat as. dinsdag en naar het nieuwe initiatief PS|jong. Luister je mee?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307201923″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×