(Foto: Michael Sewandono).

Gabriel Rios hoofdact Rhythm Groove & Bass Festival

Van 16 tot en met 19 maart vindt voor de derde keer het Rhythm, Groove & Bass festival plaats op diverse locaties in de Leidse binnenstad. Een festival voor de traditionele jazzliefhebber en voor de cross-overfans.

Het festival start 16 maart met ‘Jazz in de kamer’. Vijf verschillende routes van elk drie concerten van een half uur. Deze concerten vinden plaats in de intieme sfeer van een huiskamer. Deelnemende artiesten zijn onder andere Mike Bodde & Mike Del Ferro, Nico Dijkshoorn en Kim Hoorweg & Anton Goudsmit. De dagen hierna is er een divers programma op verschillende locaties in Leiden. Zaterdag 18 maart treedt de hoofdact Gabriel Rios op in de Stadsgehoorzaal.

Het festival wordt afgesloten met de Boonekamp Leiden Jazz Award. Studenten van de Nederlandse conservatoria konden zich hiervoor aanmelden. Zij moeten twee nummers spelen waarvan een eigen compositie. Donderdag 23 februari is de tweede voorronde in het Volkshuis, de toegang is gratis.

Voor meer informatie het programma en tickets raadpleeg de site Rhythm Groove & Bass festival.

 

 

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×