(Foto's: AS Media).

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding verwarde brokkenmaker

Zondagmiddag heeft de politie op de A4 ter hoogte van de afslag Zoeterwoude een auto klemgereden die meerdere ongevallen had veroorzaakt en daarbij was doorgereden. De bestuurster, een 28-jarige vrouw uit Zaandam, werd gearresteerd.

De vrouw werd al geruime tijd door de politie achtervolgd, nadat ze ter hoogte van Amsterdam was doorgereden bij een door haar veroorzaakte aanrijding. Bij Roelofarendsveen ging het opnieuw mis. De vrouw raakte een andere auto die vervolgens op zijn kant op de vluchtstrook terecht kwam. De bestuurder van die auto liep nekletsel op en moest uit haar voertuig worden bevrijd.

Bij de laatste aanrijding raakte ook het voertuig van de vrouw zo zwaar beschadigd dat ze niet verder kon rijden en zelf in de vangrail belandde. Daar werd ze door de politie klemgereden. De vrouw ging er vervolgens te voet vandoor, waarop een agent meerdere waarschuwingsschoten losten. Pas toen liet de vrouw zich overmeesteren. Ze bleek psychisch in de war.

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×