Koetshuis Cup gaat knock-out fase in

1

De volgende speelronde voor de Koetshuis Cup is bekend. Gisteravond verrichte Leidenaar en ADO Den Haag speler Randy Wolters in Koetshuis De Burcht de loting voor de knock-out fase. Onder veel belangstelling van de zestien nog deelnemende verenigingen kreeg het schema steeds meer vorm. Vanaf nu wordt er langzaam toegewerkt naar de finaledag op 17 juni op het complex van Valken’68.

Voordat de loting begon legde Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl eerst haarfijn de regels van de rest van het toernooi uit. Daarna begon Wolters aan het trekken van de ballen. Het resultaat voor de knock-out fase ziet er als volgt uit: Kagia-Valken’68, Oegstgeest-Koudekerk, ASC-Voorschoten’97 (za), SJZ-FC Boshuizen, Voorschoten’97 (zo)- UVS, DOSR-Lugdunum , Foreholte-FC Rijnvogels 2 en DoCoS-FC Rijnland.

Na de knock-out fase en de kwartfinales vinden de halve finales plaats op het complex van FC Boshuizen. Deze worden gespeeld tussen 2 mei en 13 juni, afhankelijk van de nacompetitie verplichtingen van diverse clubs.

De aanwezigen praatten na afloop in het nieuwe Grandcafé De Burcht nog lang na over het speelschema.

 

Delen
Zomerbiervaart

1 reactie

  1. De tweede editie van de Koetshuis Cup.
    Het loopt weer klasse.
    Dit is een ‘andere’ vorm van Voetbal Vitaal.

    Gefeliciteerd TOM, HENNIE en al de andere mensen
    van Leiden Amateur Voetbal.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.