(Foto's: AS Media).

Drie fietsers ten val op kruising bij Spanjaardsbrug

Donderdagmiddag werden de hulpdiensten rond 16.45 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Van der Valk Boumanweg en de Splinterlaan in Leiderdorp. Het bleek te gaan om een fietser die was gevallen. De man kon ter plaatse worden behandeld.

Een uurtje later was het op exact dezelfde plek opnieuw raak. Ook nu ging het weer om een fietser die onderuit was gegaan. De ambulancedienst had de gevallen vrouw net op de brancard gelegd en de ambulance ingeschoven, toen een derde fietser hard ten val kwam. Vlak achter de ambulance.

Buurtbewoners hebben vervolgens op de plek gestrooid om verdere valpartijen te voorkomen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×