(Foto: Partij voor de Dieren).

Partij voor de Dieren geeft lezing bij Tuin van de Smid

Tweede Kamerlid Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan van de Partij voor de Dieren toeren door het land met hun lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’. Kiezers maken tijdens de tournee kennis met de manier waarop de Partij voor de Dieren al tien jaar politiek bedrijft. Op zaterdag 25 februari doen ze Leiden aan. Om 14.15 uur zijn ze dan in de Tuin van de Smid in Leiden.

Het Leidse Tweede Kamerlid Esther Ouwehand van de Partij voor de dieren schoof aan in de Sleutelstad-studio en sprak met Michèle Poels over de lezing.

Ouwehand en Van Raan nemen de luisteraars mee naar de wereld van de expressieve politiek, zoals ze dat zelf noemen. “We laten zien dat idealisme het nieuwe realisme is waar de wereld dringend behoefte aan heeft,” licht Ouwehand toe. “Aan de hand van onze successen in tien jaar Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer én de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma maken we duidelijk dat wij hét politieke alternatief voor de gevestigde orde bieden. Het is tijd voor Plan B, omdat er geen planeet B is,” aldus het Kamerlid.

De lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ duurt van 14.15 uur tot 16.30 uur. Inloop is vanaf 13.45 uur. Iedereen is welkom, entree is gratis. Na de lezing is er gelegenheid om de politici in gesprek te gaan. Geïnteresseerden worden wel verzocht om zich even aan te melden. De Tuin van de Smid is gevestigd in Park Cronesteyn, Polderpad 8 in Leiden.

 

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×