(Archieffoto: Wilco Devilee).

Vanwege storm morgen minder treinen in heel Nederland

Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. De NS rijdt volgens een aangepaste dienstregeling vanwege het voorspelde stormachtige weer.

Door de dienstregeling aan te passen ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Toch kan stormachtig weer voor hinder zorgen, zoals bomen en takken op het spoor of schade aan bovenleidingen en of rails doordat rond waaiend afval daarin belandt.

De kans op vertraging is groot voor wie morgen met de trein gaat reizen. De NS Reisplanner wordt vanavond bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de morgen. Via de website van de NS vindt je meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×