(Foto: PR).

Grootse Brocante-Curiosa-Verzamelmarkt in Holiday Inn

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart wordt in ECC Holiday in Leiden twee dagen lang een grootse Brocante en Curiosa en Verzamelmarkt gehouden. Deze toplocatie ligt bomvol met veel mooie brocante en curiosa, leuke verzamelobjecten en spullen uit Grootmoeders Tijd.

Op deze Curiosa Tweedaagse etaleren maar liefst 120 standhouders hun uitgebreide en mooiste assortiment. Er is van alles te vinden van antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk, mooi glaswerk, exclusief porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa en meer. Nergens in Nederland is zoveel nostalgie uit Grootmoeders Tijd te bewonderen en er is voor iedere beurs wel iets te kopen.


Reanne van Kleef sprak met Nico Heins over de Brocante-Curiosa-Verzamelmarkt in Holiday Inn.

Kom naar het 1e Brocante-Curiosa-Verzamel Weekend Leiden ECC Holiday Inn. Geopend beide dagen van 09.00 uur tot 16.30 uur. De toegang bedraagt voor volwassenen vijf euro. Kinderen onder geleide tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is ook gratis. De beurs vindt plaats ECC Holiday Inn, Haagse Schouwenweg 10 in Leiden

Advertorial Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×