(Foto's: A.H. Moorlag).

Leydse KluchtenCompagnie zoekt vrijwilligers

De Leydse KluchtenCompagnie zoekt per direct actrices tussen de 25 en 45 jaar die het leuk vinden om na een aantal repetities overal in het land op te treden. De optredens vinden altijd in het weekend of op feestdagen plaats. De kluchten worden meestal door vier personen vier keer op een middag gespeeld en duren steeds zo’n 20 tot 25 minuten.

Annabel van der Meulen in gesprek met voorzitter Johan Volkers.

De repetities vinden plaats in het pas gemoderniseerde clubgebouw van speeltuinvereniging Rondom de Maredijk. Normaliter beginnen deze in maart en april. Toneelervaring is meegenomen maar vooral enthousiasme en teamgevoel zijn belangrijk. De stichting vraagt geen contributie.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×