Timit is studiogast in Cultuur071

Dit is de uitzending van de zaterdag vier maart waarin Timit, pseudoniem van Tim Juffermans, studiogast is. Je hoort hem bijvoorbeeld vertellen hoe tijdens het raften in Colombia de basis voor een groot gedeelte van zijn werk werd gelegd. Lenny Waasdorp, ook kunstenaar (én treinconducteur) is er ook; ze heeft een nieuw fotoboek dat je via Voordekunst kunt verkrijgen. En als je dan honderd euro of meer doneert kun je een dagje mee te treinen. Helemaal aan het eind komt Martin Aart de Jong binnengerend om vijf voor twaalf. Om de de Vijf voor Twaalf Preek te doen dus.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×