(Foto's J.P. Kranenburg).

Honderden kinderen bezoeken Fox Sports voetbaldag bij RCL

Bij voetbalvereniging RCL in Leiderdorp werd afgelopen vrijdag de FOX Sports Voetbaldag gehouden. De 10-jarige Jip van der Capellen had deze dag voor zijn club gewonnen door ‘het mooiste doelpunt van het jaar’ te scoren. Bijna driehonderd jongens en meisjes deden mee aan de voetbalclinic die werd gepresenteerd door Hans Kraay jr.

Namens Sleutelstad en Leidenamateurvoetbal waren Tess van Kooperen en Remco Mentink aanwezig om opnames te maken voor de nieuwe aflevering van ‘Leids Voetbalkwartiertje‘, welke eind maart zal verschijnen. Daar zullen naast deze sfeerbeelden ook interviews met de kinderen en Hans Kraay jr. te zien zijn.

In de eerste aflevering van ‘Leids Voetbalkwartiertje’ ging Remco Mentink bij Jip thuis langs en vroeg hem daar het hemd van het lijf.

 

Advertentie

Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×