Cultuur071 over de wijk Zijdekwartier, dakloosheid en meer

[uitzending gemist] Luister de uitzending terug waarin Patrick Colly en Ianthe Mantingh samen studiogast waren. Zij zijn van Zijdekwartier architecten. Ook Ioana Tudor is te gast, over ‘Dakloosheid en woonrecht’, dat is het thema van de komende On Probation van Theater en productiehuis De Generator. Ook Jan Stroomer is te gast, hij heeft nieuws over een nieuwe videoclip van The Stream. Fijn weekend alvast. O ja, ook onze hoofdredacteur Chris de Waard was weer op pad. Hij was bij de eerste mijlpaal van de Lakenhal die in de grond werd geboord en Trudy Kwik viert een verjaardag. Niet van zichzelf maar van Jazz on Sunday. Hij was erbij, en wij luisterden ernaar. Fijn weekend!

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×