(Foto's: 112 Sleutelstad).

Chinees restaurant in Winkelhof overvallen

Restaurant de Chinese Muur in Leiderdorp is zondagavond overvallen door twee gewapende en gemaskerde mannen.  Het duo kwam rond 21.00 uur het restaurant binnen. Daar zaten toen nog enkele gasten te eten. Een van de mannen eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kassa. Hoeveel er is buitgemaakt, heeft de politie nog niet bekend gemaakt. Na de overval gingen de mannen er op twee scooters vandoor in de richting van winkelcentrum Santhorst.

Signalement van de daders

Dader 1 bedreigde het personeel met een vuurwapen. Hij is ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een opvallende jas met op de rechterbovenarm in grote grijskleurige letters de tekst FOXR. De mouwen van de jas zijn van de pols tot aan de bovenarm lichtblauw van kleur. Vanaf de bovenarmen tot en met de schouders zijn de mouwen wit van kleur. De rug- en borstpartij van de jas is donkerblauw of zwart.

Verder droeg de man een soort skibril met rode accenten met aan de zijkant een witte letter O of soortgelijk teken. Verder droeg hij een donkere bivakmuts en had hij donkere handschoenen aan.

Dader 2 is ook ongeveer 1.85 m lang. Hij had een wit masker op met daar overheen een witte capuchon. Verder droeg hij een donkere jas en een donkere trainingsbroek met witte strepen op de zijkant. Verder had hij donkere handschoenen aan.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over de overval op het restaurant bij winkelcentrum de Winkelhof in Leiderdorp. Wie meer informatie heeft en nog niet met de politie gesproken heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×