(Foto: Leiden Road Runners Club).

Feestelijke 150e trimloop van Leiden Road Runners Club

Hardlopers en sportief wandelaars kunnen zondag 19 maart meedoen aan de 150e Runnersworld Leiden Run Classic van de Leiden Road Runners Club. Omdat het de 150e editie van de trimloop van de LRRC is, krijgen alle lopers een herinnering. Voor de 50e, 100e en 150e inschrijver is er nog een extra attentie.

Hardlopers kunnen starten op de 3, 6, 10, 16.7 en 21.1 km. Wandelaars kunnen meedoen met de 6 en 10 km. De korte afstanden lopen langs de Korte Vliet en de langere afstanden hebben een mooi parcours door de Vlietlanden. Onderweg zijn er voldoende drinkposten.

Start en finish zijn bij het Sportcomplex De Vliet aan de Voorschoterweg 8D in Leiden, vlakbij het Bastion Hotel. Inschrijven kan vanaf 08.00 uur in de kantine van de LRRC. De start is zowel voor de wandelaars als voor de hardlopers om 9.30 uur. Ook kinderen zijn welkom. De inschrijfkosten zijn tussen de 2,00 euro en 4,00 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Leiden Road Runners Club.


Teun de Reede sprak in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, met voorzitter Helga Develing van de Leiden Road Runners Club. Ze praten over de vereniging en meerdere evenementen, waaronder de 150e trrimloop.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×