Leiden krijgt vervangend feest op Koningsdag

Op Koningsdag hoeft Leiden het toch niet zonder feestelijk festival te stellen. Nadat Sleutelstad vorige week bekendmaakte dat Armin van Buuren dit jaar niet optreedt is er nu een vervangend feest aangekondigd: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. De organisatie van het festival is in handen van de Firma Bolwerk & KLIKK events.

Chris de Waard in gesprek met Koen ten Haken over het feest dat Firma Bolwerk & KLIKK events organiseren als alternatief voor het optreden van Armin van Buuren.

Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden is een groots opgezet Koningsdagfestival met een breed scala aan muziekstijlen. “Van disco tot hiphop en van R&B tot house,” laat organisator Koen ten Haken weten. Verschillende grote (inter)nationaal bekende namen staan in Leiden op het podium. de eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn Lucas & Steve, Kraantje Pappie & Fiesta Macumba. In de komende weken worden er via de Facebookpagina van het evenement steeds meer namen bekend gemaakt. Naast de landelijk bekende artiesten komen er optredens van Leidse talenten.

Het festival wordt gehouden op de Lammermarkt en duurt van 13.00 uur tot 23.00 uur. Naast optredens is er ook een foodcourt. De kaartverkoop voor Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden start vrijdag 17 maart om 12:00 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×