(Foto: Politie Leiden).

Brommerrijder onderuit op Hoge Rijndijk

Op de Hoge Rijndijk is een brommerrijder gewond geraakt bij een valpartij. De man ging rond 19.45 uur onderuit. Toegesnelde agenten roken een alcohollucht bij de man en wilden hem een blaastest af laten leggen. Dat lukte niet.

Aangezien de man ook medische verzorging nodig had, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is alsnog bloed afgenomen om vast te stellen of de man onder invloed op de brommer zat. Het Nederlands Forensisch Instituut zal het bloedmonster vervolgens onderzoeken en aan de hand van de uitslag zal er wel of geen proces verbaal worden opgemaakt.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×