Brommerrijder onderuit op Hoge Rijndijk

2

Op de Hoge Rijndijk is een brommerrijder gewond geraakt bij een valpartij. De man ging rond 19.45 uur onderuit. Toegesnelde agenten roken een alcohollucht bij de man en wilden hem een blaastest af laten leggen. Dat lukte niet.

Aangezien de man ook medische verzorging nodig had, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is alsnog bloed afgenomen om vast te stellen of de man onder invloed op de brommer zat. Het Nederlands Forensisch Instituut zal het bloedmonster vervolgens onderzoeken en aan de hand van de uitslag zal er wel of geen proces verbaal worden opgemaakt.

Delen

2 reacties

    • Piet Pekelharing op

      Kun je begrijpen hoe bezopen die gast was, dat hij niet eens door had dat hij op de verkeerde plaats was.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.