Voorbeschouwing topsportweekend 18 en 19 maart

0

Leiden kent veel topsporten en topsporters. Wie doen er mee om nationale en internationale titels? Welke andere interessante wedstrijden staan er op het menu? Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer blikt iedere vrijdag vooruit op het weekendprogramma van de Leidse topsporten.

Tjeerd Scheffer blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende topsportweekend. Deze week: waterpolo (ZVL-Hawabo en De Zijl Zwemsport), tafeltennis (Scylla) en basketbal (Zorg en Zekerheid Leiden Basketball). De inhaalwedstrijd van ZVL-Hawabo tegen Widex GZC Donk wordt vanavond gespeeld om 20.50 uur in Zwembad De Zijl.

Het volledige programma is iedere week te vinden op de website van Topsport Leiden.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.