(Foto: Reanne van Kleef).

ZZ Leiden spelers geven basketbalclinic op basisscholen

De spelers van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball brachten deze week een bezoek aan verschillende basisscholen in de Leidse regio.  In Oegstgeest was dat de Leo Kanner School, in Leiden Brede school De Arcade en de Lucas van Leydenschool. Door de basketbalclinics  komen de kinderen op een leuke manier in aanraking met de sport.

Reanne van Kleef en Annabel van der Meulen namen een kijkje tijdens de clinic op Lucas van Leyden.

Elke school mocht een aantal spelers uit de selectie van ZZ Leiden verwelkomen. Op Lucas van Leyden aan de Sint Ursulasteeg waren dat Leigh Enobakhare, Floris Versteegh en sterspeler Jessey Voorn. Voor hen was het ook een leuk alternatief voor de training.

De Lucas van Leydenschool besteedt veel aandacht aan verschillende sporten. Basketbal is een jaarlijks terugkerend onderdeel voor de groepen 6, 7 en 8. Groep 8 bezoekt ook ieder jaar een wedstrijd van ZZ Leiden in de Vijf Meihal.


Reanne van Kleef sprak met Jayden Zandbergen uit groep 6 van Lucas van Leyden, speler Jessey Voor van ZZ Leiden en met leerkracht Claudy Luiten van Lucas van Leyden. (Volledige interviews).

Leiden Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×