Leiderdorper maakt debuut in selectie Nederlands Elftal

0

De in Leiderdorp geboren Ajax-speler Matthijs de Ligt is vandaag opgeroepen voor het Nederlands Elftal. De pas 17-jarige verdediger heeft zich de laatste weken in de kijker gespeeld en werd daarom door Bondscoach Danny Blind opgeroepen voor de interlands tegen Bulgarije (25 maart) en Italië (28 maart), waar hij zijn debuut in Oranje kan maken.

Gisteren speelde De Ligt nog in de Europa League met Ajax tegen het Deense FC Kopenhagen. Die wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, waardoor hij met zijn club de kwartfinale tegen Schalke 04 van landgenoot Klaas-Jan Huntelaar gaat spelen. De Ligt wordt geprezen om zijn sterke optreden in de wedstrijd tegen FC Kopenhagen.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.