Matthijs de Ligt op een training van Ajax. (Foto: Wikimedia commons, Femke Kruize).

Leiderdorper maakt debuut in selectie Nederlands Elftal

De in Leiderdorp geboren Ajax-speler Matthijs de Ligt is vandaag opgeroepen voor het Nederlands Elftal. De pas 17-jarige verdediger heeft zich de laatste weken in de kijker gespeeld en werd daarom door Bondscoach Danny Blind opgeroepen voor de interlands tegen Bulgarije (25 maart) en Italië (28 maart), waar hij zijn debuut in Oranje kan maken.

Gisteren speelde De Ligt nog in de Europa League met Ajax tegen het Deense FC Kopenhagen. Die wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, waardoor hij met zijn club de kwartfinale tegen Schalke 04 van landgenoot Klaas-Jan Huntelaar gaat spelen. De Ligt wordt geprezen om zijn sterke optreden in de wedstrijd tegen FC Kopenhagen.

Advertentie

Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×