Cultuur071 met onder andere schrijfster Nynke Smits

In deze uitzending hoor je een column van Martin M Aart de Jong en schuiven onder andere schrijfster Nynke Smits en muziekgoeroe Fons Delamarre aan. Nynke debuteerde met het boek ‘Sabina, vrouw van Hadrianus’. Keizer Hadrianus, oud en ziek, weigert zijn vrouw Sabina nog te ontvangen. Op zijn landgoed in Tibur verrijst een tempel voor de jonggestorven Antinous, de liefde van zijn leven. Nu haar kinderloze huwelijk een dieptepunt heeft bereikt, besluit de keizerin haar eigen koers te gaan varen. Fons vertelt over de ‘Freelanceband’ The Freelance Band speelt – na een onderbreking van ruim twintig jaar – weer in de originele bezetting. Met Aad van Pijlen op bas, Frank Nuyens op elektrisch gitaar en Philip Kroonenberg op akoestisch gitaar en ukelele. De band is uitgebreid met mondharmonicaman Hans de Vries, drummer Andreas Robbie Carree en multi-instrumentalist Harm van Sleen. Zondag in het Praathuis. Verder zijn Govert de Kok (film), Rutger van der Heijden (boek) en Peter Visser (muziek) er.

Verder uw speciale aandacht voor:

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×