(Foto's: AS Media).

Personenauto vast in modder na lege accu

De bestuurder van een personenauto is zondagavond vast komen te zitten in de modder onderweg naar het het Shell tankstation aan de A4. De accu van de volledige elektrische auto was bijna leeg en de bestuurder hoopte via een kortere route nog optijd een laadpaal bij het benzinestation te kunnen bereiken.

Via een fietspad vanaf de Zuidzijderweg in Leiderdorp ging de auto onder de Provincialeweg door. Vlak voordat de auto de weg weer had bereikt, kwam deze vast te zitten in het drassige terrein. Een berger van Vreugdenhil heeft de auto losgehaald en bij de laadpaal gezet. Daarna konden de inzittenden hun weg weer vervolgen.

 

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×