Presentatoren Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen ontvangen verschillende gasten in de boekenweekspecial van Cultuur071. (Foto: Chris de Waard).

Boekenweekspecial vanuit Grand Café de Burcht bij Cultuur071 van Sleutelstad FM

Morgen, woensdag 22 maart, presenteert het radioprogramma Cultuur071 van Sleutelstad FM een ‘boekenweekspecial’ met publiek in Grand Café de Burcht. Aan tafel zitten vertegenwoordigers van de Leidse boekenwinkels Kooyker, De Kler en Van Stockum. Ze beantwoorden vragen als wat doen zij tijdens de boekenweek en wat is het boek dat je echt gelezen moet hebben?

Ook stadsdichter Wouter Ydema schuift aan., samen met muzikante Rian Evers van PS|Theater. Zij hebben een primeur beloofd. Ook te gast is de dichter Anton Korteweg. “Voor een dichter ben ik behoorlijk normaal”, zei hij onlangs. Hij maakte ook weer een prachtig boek: ‘Het oog van de dichter’.

De opname is te beluisteren op zaterdag 25 maart. Dat is de eerste dag van de boekenweek, op het reguliere tijdstip van Cultuur071, ’s morgens tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Wie de opnames wil bijwonen kan vanaf 18.00 uur gratis binnenlopen bij Grand Café de Burcht.

Presentatoren Han en Gideon vertelden over de boekenweekspecial in De Vooravond van Sleutelstad
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/313666056″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×