(Foto's: Politie Leiden).

Politie Leiden vindt ruim 500 poststukken in kelderbox

Gisteren kreeg de wijkagent van de Slaaghwijk in Leiden een tip dat er mogelijk poststukken werden achterghouden. Deze zouden in een kelderbox in de wijk van de agent opgeslagen zijn. De wijkagent is een kijkje wezen nemen en vond inderdaad een grote hoeveelheid post in de kelderbox.

Na verdere inspectie van de post bleek het in totaal om 542 verschillende poststukken te gaan met verschillende adressen. Na de vondst heeft de politie de huurder van de kelderbox aangehouden, die nu vastzit op verdenking van heling. Het betreft een 43 jarige Leidenaar. De recherche neemt het onderzoek over.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×