De edities van het Witte Weekblad komen waarschijnlijk in handen van Uitgeverij Verhagen. (Foto; Chris de Waard).

Uitgeverij Verhagen neemt Witte Weekbladen over

Uitgeverij Verhagen wil samen met de Koninklijke BDU het Witte Weekblad overnemen. Het Witte Weekblad is nu nog in handen van de Telegraaf Media Groep (TMG). Verhagen is uitgever van onder meer het Leiderdorps Weekblad, de Oegstgeester Courant, de Wassenaarse Krant en een serie huis-aan-huisbladen in de Duin- en Bollenstreek.

Als de overname van de Witte Weekbladen doorgaat, betekent dat een forse uitbreiding van het verzorgingsgebied van Verhagen. Het Witte Weekblad komt uit in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braasem, Nieuwkoop en Leiden.

“Deze overname past in onze strategie”, licht directeur Dirk Bouman van Uitgeverij Verhagen de plannen toe. “Wij maken al bijna honderd jaar kranten die doordringen tot in het hart van de samenleving. Zowel in print als digitaal blijven wij dit ook met deze uitbreiding doen.”

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×