(Foto: Politie Leiden).

Politie waarschuwt voor nepcollectant

De Politie Leiden waarschuwt voor een collectant die zogenaamd namens Libertas Leiden langs de deuren gaat. Libertas kreeg daar meldingen over, maar heeft bij de politie laten weten dat er geen collectes of andere actie zijn. Er is dus een nepcollectant actief.

Van de nepcollectant is geen signalement bekend. daarom roept de politie op om direct 0900-8844 te bellen als iemand namens Libertas aanbelt voor geld. “En maak indien mogelijk een foto maken van de persoon zodat wij weten waar we naar uit moeten kijken”, voegt een woordvoerder van de politie daar nog aan toe.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×