(Foto: AS Media).

Slachtoffertje aanrijding A44 overleden

De 11-jarige jongen uit Oegstgeest die zaterdag 25 maart op de A44 ter hoogte van benzinestation Elstgeest werd aangereden, is vanmorgen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. Dat laat de politie weten.

De jongen wilde zaterdagmiddag ter hoogte van Oegstgeest de A44 oversteken toen hij werd geschept door een passerende automobilist. Het slachtoffer werd ter plekke door hulpdiensten behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij vanmorgen alsnog aan zijn verwondingen is bezweken.

De bestuurder en omstanders die het ongeluk zagen gebeuren, hebben via de politie slachtofferhulp aangeboden gekregen.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×