(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Benefrietavond Slechte Band levert bijna 3.000 euro op voor goed doel

De Stichting Gehandicapten Kwale uit Leiden ontving zondagavond uit handen van Frank van Leeuwen van De Slechte Band een ‘cheque’ van 2.750 euro ten behoeve van het werk dat de stichting doet voor gehandicapte jongeren in Kenia. Even later kwam daar nog honderd euro in contanten bij. De opbrengst van een┬ávan de veilingitems.

Chris de Waard ging met een aantal Sleutelstad collega’s friet eten voor het goede doel en nam zijn microfoon mee voor een impressie.

Veertien jaar geleden organiseerde De Slechte Band al eens een geslaagd Benefriet optreden en ook op deze editie kunnen de bandleden met genoegen terugkijken. Een flinke zaal vol trok het programma dat bestond uit meezingen met de liedjes die De Slechte Band speelde, friet eten, een bingo en een veiling.

Veel lof oogstte de band met hun versie van Oh, Oh, den Haag. Voor deze keer omgedoopt tot Oh, Oh, Leiden. (Ik zou best nog wel een keertje, in zuid-west willen wonen…). Maar ook voor liedjes uit het repertoire van Rubberen Robbie kwam het publiek uit de stoelen.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×