(Foto: Politie Leiden).

Vrachtwagen rijdt tegen Torenvlietbrug

Een vrachtwagen is vanmiddag bij Valkenburg tegen de Torenvlietbrug aangereden en liep daarbij flinke schade op. De gewaarschuwde politie kreeg op weg naar de plek van de aanrijding door dat de vrachtwagen ondanks de schade was verder gereden. Een getuige had gezien dat de vrachtwagen de A44 was opgereden in de richting van Amsterdam.

De politie heeft de vrachtwagen inderdaad bij Oegstgeest aangetroffen en de chauffeur naar de parkeerplaats van de Klinkerbergerplas laten rijden. Gezien de schade aan de vrachtwagen, was het niet verantwoord om hem verder te laten rijden. Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen weggesleept.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×