(Beeld: AKO).

Jeroen Windmeijer signeert zondag nieuwe thriller over Leiden bij AKO

Schrijver Jeroen Windmeijer signeert zondag tussen 11.00 en 13.00 uur zijn nieuwe boek ‘Het Pauluslabyrint’ bij AKO Leiden CS. Kopers van het boek ontvangen ook het boekenweekgeschenk en reizen de hele dag gratis bij de NS.

Het boek speelt zich af in Leiden. Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds gangenstelsel te bevinden. Ook wordt er een jongen gevonden. Hij lijkt niet gewond, maar toch zit hij onder het bloed.

Als kort daarop universitair docente Judith Cherev en hoogleraar Arnold van Tiegem verdwijnen, ziet archeoloog Peter de Haan zich gedwongen op onderzoek uit te gaan. Hij stuit op een deel van de vaderlandse geschiedenis dat niet voor niets eeuwenlang verborgen was gebleven. Leiden schudt op zijn grondvesten. Hora est, maar wiens uur heeft geslagen?

Eerder schreef Windmeijer ‘De betekenissen van Petrus‘. Ook daar is Leiden het decor.

 

 

Advertorial Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×