(Foto's: AS Media).

Politie zoekt getuigen van mislukte straatroof

Donderdagavond vond er in de Joseph Haydnlaan in Leiden Zuid-West een poging tot straatroof plaats. Het slachtoffer stond bij de garageboxen bij de hoek van de Purcellstraat en de Joseph Haydnlaan toen hij ineens werd aangevallen door twee nog onbekende mannen.

De aanvallers gooiden het slachtoffer op de grond en probeerden persoonlijke eigendommen weg te nemen. Het slachtoffer riep hard om hulp, waarop verschillende omwonenden hem te hulp kwamen. De berovers gingen er vervolgens zonder buit vandoor.

In de directe omgeving werd een scooter aangetroffen met daarin nog de contactsleutel. De politie heeft de scooter meegenomen voor onderzoek.

Signalementen

Beide mannen hadden een lichtgetinte huidskleur, waren ongeveer 1.75 meter lang en tussen de 15 en 20 jaar oud. Een van de twee droeg een grijze trui en de ander een zwarte trainingsbroek. Wie tussen 19.30 uur en 20.00 uur iets heeft gezien of andere informatie heeft die de politie kan helpen bij het onderzoek, wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Anoniem kan ook, bel dan met M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

 

 

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×