(Foto's: Emile van Aelst).

Dumpzaak Labrujère blijft nog even in het Leidse Haarlemmerstraatbeeld

Natuurlijk was het bericht eerder deze week over de sluiting van de winkel Peter en Labrujère een 1 april grap. Peter en Lenie hadden hier zelf vanaf het bedenken ervan al een paar weken lol van. “Zelfs onze kinderen geloofden het!”

Het artikel dat eerder deze week zowel op Sleutelstad als op de website van Leidse Glibber Emile van Aelst verscheen, zorgde meteen voor een stroom aan reacties. Veel mensen vonden het jammer dat de winkel zou verdwijnen, maar begrepen ook het besluit van Peter en Lenie. Het idee van de webshop, het woonhuis, de souvenirwinkel, kaartjes verkoop voor de rondvaart en de enorme hutspot voor de deur werden over het algemeen enthousiast ontvangen. Wie weet komt het er nog eens van als Peter en Lenie écht met pensioen gaan, maar voorlopig blijft de in Leiden wereldberoemde dumpwinkel deel uitmaken van het winkelarsenaal in de Haarlemmerstraat.

Advertentie

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×