Voorbeschouwing topsportweekend 1 en 2 april

Leiden kent veel topsporten en topsporters. Wie doen er mee om nationale en internationale titels? Welke andere interessante wedstrijden staan er op het menu? Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer blikt iedere vrijdag vooruit op het weekendprogramma van de Leidse topsporten.

Tjeerd Scheffer blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende topsportweekend. Deze week: rugby (DIOK),  basketbal (Zorg en Zekerheid Leiden Basketball), tafeltennis (Scylla), waterpolo (ZVL-Hawabo en De Zijl Zwemsport), schaken (LSG IntelliMagic) en American Football (Lightning Leiden).

Het volledige programma is iedere week te vinden op de website van Topsport Leiden.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×