Opnieuw zijn vannacht de banden doorgesneden waarmee verschillende terrasboten vastlagen op de Nieuwe Rijn.

Weer terrasboten losgesneden op Nieuwe Rijn

Opnieuw zijn in het centrum van Leiden verschillende terrasboten losgesneden. Tenminste vier van de drijvende terrassen lagen vanmorgen dwars op het water. Dit keer waren Borgman & Borgman, Buddhas, lunchroom Snijers en de Dames slachtoffer van de botensnijder die al weken actief is.

Zaterdag werden ook aan de Trekvliet bij de Rijn en Schiekade enkele boten losgesneden, de afgelopen drie weken gebeurde dat ook al op drie verschillende momenten op onder meer de Nieuwe Rijn en de Zijlsingel ter hoogte van de Meelfabriek.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×