PVV doet niet mee bij gemeenteraadsverkiezingen in Leiden

9

De partij van Geert Wilders doet in maart 2018 in Leiden niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijkt uit een overzicht dat het AD vandaag heeft gepubliceerd. Wilders stelt in het artikel dat hij in zestig gemeenten mee wil doen, verspreid over alle provincies. Het gaat om gemeenten waar de partij het nu ook al goed doet.

In onze regio is Zoetermeer de enige nieuwe gemeente op het wensenlijstje van de PVV. IN Den Haag is de partij al in de gemeenteraad vertegenwoordigd.

Delen

9 reacties

 1. Wat een goed nieuws. Ik hoop dat deze partij over een tijdje helemaal niet meer bestaat.

   • Ja, inderdaad net zo simpel als de PVV denkt. Voor sommige zaken zijn simpele oplossingen waarover je niet lang hoeft na te denken (PVV weg ermee). Maar goed ergens over nadenken kan de PVV absoluut niet. Zij komen alleen maar met oplossingen aandragen die onuitvoerbaar zijn. Wat heb je dan nog aan zo een partij (een partij kan je het ook al niet noemen, er is namelijk een alleenheerser) Dictatuur is een betere benaming. En de rest hobbelt er ook niet nadenkend achteraan. De enkel en alleen oneliners en onzin uit kramers.

 2. Dat is raar, want als blonde Geert de moeite had genomen om bijvoorbeeld op deze website te kijken, had hij snel kunnen zien dat er waarschijnlijk genoeg simpel boos volk in Leiden woont, mensen die bereid zijn om kritiekloos achter de xenofobe leider aan te lopen en zonder nadenken zijn bevelen op te volgen.

 3. We kunnen de PVV hier missen als kiespijn. Je wilt toch niet geassocieerd worden met een partij voor “simpel boos volk” (citaat van Frank71).

  • Maar ze doen toch niet mee in Leiden en heer Sloos is te oud om een wervelende PVV show te verzorgen. Jammer, de Leienaar is slim genoeg om na vier jaar poppenkast de handel weer weg te stemmen. Dat had ik willen meemaken.

 4. Een Leids burger op

  De heer D.Sloos is sinds het vertrek van de heer Tomas Kok uit zijn partij meer een ouderenpartij geworden.(vergelijkbaar met 50+)

  Het zogenaamd “simpel volk” is slechts te simpel in die zin dat men van de PVV een “oplossing” verwacht voor de problemen die de heer Wilders goed weet te benoemen. De heer Wilders is echter niet de juiste persoon om daar wat aan te doen. Maar dat neemt niet weg dat men de problemen die hij goed weet te
  benoemen eindelijk eens serieus moet nemen. Dat gebeurt al niet sinds Fortuin. Dat blijven negeren is nu juist te simpel!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.