(Foto/video: Chris de Waard).

Ontvoeringsslachtoffer gemarteld in omgeving Drechtstraat in Leiden

In het tv-programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond aandacht besteed aan de gewelddadige ontvoering van een 37-jarige man. Het slachtoffer werd op 9 maart door gemaskerde mannen een auto ingesleurd. Dat gebeurde op het parkeerterrein van sportclub Health City aan de Van Der Hooplaan in Amstelveen.

Op 23 maart stond het Mobile Media Lab van de politie in de Lekstraat. er werd gehoopt op getuigenverklaringen van omwonenden omdat het mishandelde slachtoffer om de hoek werd aangetroffen. 

Later die avond werd de man zwaargewond in de Drechtstraat in Leiden op straat teruggevonden. Eén van zijn vingers bleek te zijn afgeknipt. Het rechercheteam hoopt via kijkers te achterhalen waar het slachtoffer werd vastgehouden. Dat was volgens verklaringen van het slachtoffer in de omgeving van de plek waar hij werd vrijgelaten. Hij moest geblinddoekt enkele trappen oplopen. Waarschijnlijk gaat het dus om een flatwoning in de directe omgeving van de Drechtstraat. Hij is daar gemarteld en ook is op die plek een schot gelost dat door getuigen gehoord zou kunnen zijn.

De drie of vier ontvoerders gebruikten een donkerblauwe Peugeot 308. Ook die is op de dag van de ontvoering ’s avonds teruggevonden in Leiden. Aan de Castellumstraat. Dat heeft geleid tot de aanhouding van een verdachte. De overige daders zijn nog voortvluchtig.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×