Roeivereniging organiseert hardloopwedstrijd ter ere van lustrum

Ter ere van het 55-jarig bestaan van de Leidse studentenroeivereniging Asopos de Vliet, vindt op zaterdag 8 april de Gebr. de Nobel-Asopos Hardloopwedstrijd plaats. Deze recreatieve wedstrijd wordt gehouden op het terrein van de roeivereniging en staat open voor alle geïnteresseerden.


Teun de Reede sprak met Fleur Kleiburg en Janne Riksen van Asopos de Vliet over de vereniging en de hardloopwedstrijd.

Er worden zaterdag verschillende afstanden afgelegd: een gratis kidsrun voor kinderen t/m 12 jaar van 1,1 km, een individuele loop van 4,4 km en een estafetteloop waarbij in teams van vier hardlopers in totaal 17,6 km lopen. Voor 6,00 euro kan iedereen deelnemen aan de hardloopwedstrijd en aan het einde van de dag een leuk aandenken mee naar huis nemen. Naast het hardlopen zelf zal er op het terrein genoeg te doen zijn. Zo is er een springkussen, staan er verschillende kraampjes met eten, drinken en andere zaken.

Inschrijven voor de Gebr. de Nobel-Asopos Hardloopwedstrijd kan tot en met 6 april via inschrijven.nl. Meer informatie is te vinden op de lustrumwebsite van Asopos.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×