Motoragent onderuit bij aanrijding op Langegracht

13

Op de Langegracht is vanmiddag een motoragent onderuit gegaan. De agent in kwestie haalde een auto in, net op het moment dat deze links afsloeg. De agent bleef ongedeerd en kon lopend naar het politiebureau dat enkele tientallen meters verderop is. De auto raakte aan de zijkant flink beschadigd.

 

Delen

13 reacties

    • Wat een genuanceerde reactie. Ik neem aan dat u erbij was en daarom zo’n goed beargumenteerde mening kunt vormen?

  1. Een motoragent haal links in net dat de wagen linksaf gaat. Een enkelbaansweg behoor je niet in te halen, ook als motorrijder niet. Ook als motorrijder behoor je gewoon in het “rijtje” te blijven. Mijns inzien is de motoragent fout. Maar ga je dat als “burger” winnen tegen de “handhavers” van de wet ?

  2. Richtingaanwijzer wel of niet aan? Het is een enkelstrooks rijbaan dus niet echt handig om dan in te halen. Of je moet een confrontatie willen natuurlijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline