Nieuwe Samsung Galaxy S8

De nieuwe Samsung Galaxy S8 is in aantocht. Veel mensen zitten met smart te wachten op de opvolger van de 7 en niet zonder reden. Deze smartphone is weer een hele verbetering vergeleken met de voorgaande modellen.

Hoewel de telefoon nauwelijks groter is geworden, beschikt de Samsung Galaxy S8 toch over alweer een iets groter display. Hierdoor komen foto’s en filmpjes nóg beter tot hun recht. Ook de 12 megapixel camera draagt daar overigens flink aan bij. Dankzij de krachtige processor in de S8 is ook de besturing van de telefoon erg fijn. Het toestel reageert soepel en spelletjes en apps worden razendsnel geladen. Even wennen zal het ontbreken van de home knop zijn.

Nieuw op de S8 is een vingerafdrukscanner die achter op het toestel zit. Een andere leuke bijkomstigheid is de irisscanner waarmee het mobieltje is uitgerust. Identificatie via een irisscan.

Wie een Samsung Galaxy S8 heeft, wil er uiteraard van verzekerd zijn dat de telefoon zo lang mogelijk in nieuwstaat blijft. Een stevig hoesje helpt daarbij. Ook kan je met een beschermhoes een eigen uitstraling voor je telefoon kiezen. Voor iedereen is er wel een passend Samsung S8 hoesje te vinden.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×