Complete line-up Jus D’Orange - Kingsday Festival Leiden

Donderdag vindt het eerste evenement plaats op het dak van de ondergrondse parkeergarage bij Molen de Valk: Het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Het festival komt dit jaar in de plaats van Armin van Buuren die geen tijd heeft in verband met twee uitverkochte optredens in de Amsterdam Arena en evenzoveel try-outs in Den Bosch. “Geweldig toch. Zo krijgen andere dj’s ook een mooie kans,” zei Armin afgelopen vrijdag over het vervangende festival toen hij een kijkje nam in de nieuwe parkeergarage.

Op Jus D’Orange staan donderdag de volgende artiesten: Lucas & Steve, Kraantje Pappie, Fais, Vato Gonzalez & MC Tjen, Mike Williams, Fiesta Macumba, Ravitez, Mia More, Fullscale en Afternoon Delight.

Naast de muzikale line up heeft Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden ook een Food Area waar verschillende foodtrucks te vinden zijn uit Leiden en de regio.

“Alle early birds zijn inmiddels uitverkocht en ook de reguliere tickets gaan erg hard,” zo laat de organisatie weten. “Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van tickets. Dat kan via de website van het festival.

Het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden begint om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Locatie: Lammermarkt / Molen de Valk.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×