Hoofdcoach Broers alsnog per direct weg bij DIOK

Robert Broers is vanavond per direct opgestapt als trainer van DIOK-1. De reden is niet bekend gemaakt maar het heeft er alle schijn van van de aanstelling van Andy Egonu als ‘Head of Rugby’ eraan ten grondslag ligt.

Enkele weken geleden ontstond er de nodige commotie rond de aanstelling van Egonu. Die zou door het bestuur zijn aangetrokken om Broers te vervangen. Later werd dat ontkend en bevestigde ook Broers zelf dat de verhoudingen weer waren genormaliseerd en dat zowel hijzelf als assistent-trainer Robert van der Vlist aan zouden blijven om samen met Egonu het beleidsplan DIOK21 van de Leidse club uit te voeren.

Voorzitter Cees Ahsmann laat in een mail aan de leden van DIOK weten dat het bestuur het vertrek van Broers betreurt, maar respecteert. “We zijn er niet blij mee,” aldus Ahsmann.

Afgelopen najaar sprak Sleutelstad sportcommentator Teun de Reede uitgebreid met Broers over diens terugkeer bij DIOK afgelopen zomer.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×