Met grof geweld vernielde kunst in archeologisch park Matilo. (Foto's: Jan-Jaap de Haan).

Vernielde kunstwerken Park Matilo worden hersteld

De metalen kunstwerken die onbekenden onlangs zwaar beschadigden in Park Matilo kunnen worden hersteld. Onderzoek heeft dat uitgewezen. Begin deze maand bleken meerdere educatieve kunstwerken in het archeologische park met grof geweld te zijn vernield. Het was onduidelijk of reparatie überhaupt nog mogelijk was, maar dat blijkt nu het geval. De gemeente draait op voor de kosten, tenzij de daders alsnog worden achterhaald.


Reanne van Kleef sprak met wethouder Robert Strijk over het herstellen van het kunstwerk.

112 Sleutelstad Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×