Alfred Birney maandag tijdens de prijsuitreiking. (Foto: PR).

Winnaar Libris Literatuurprijs signeert bij Kooyker

Afgelopen maandag won Alfred Birney met zijn roman De tolk van Java de Libris Literatuur Prijs. Dit is de prijs voor voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar. Zaterdag schuift de auteur om 16.00 uur aan bij boekhandel Kooyker voor een signeersessie. Ook zal hij kort worden geïnterviewd.

De jury noemde De tolk van Java een beklemmende, aangrijpende en literair voortreffelijke roman, die niet alleen een besmette periode uit onze geschiedenis in een nieuw daglicht stelt, maar die ook de blijvende gevolgen van een burgeroorlog voor gewone mensen op een indringende wijze belicht.

Aanvang 16.00 uur, toegang vrij. Iedereen is welkom.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×