(Foto's: Emile van Aelst).

SportCity opnieuw sponsor Leidse avondvierdaagse

SportCity heeft zich woensdagochtend weer voor een jaar verbonden aan de Leidse avondvierdaagse. Het is voor het zesde jaar op rij dat SportCity zich aan het evenement verbindt. De SportCity Avondvierdaagse Leiden vindt plaats van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.


Reanne van Kleef sprak met sales- en marketingmanager Matthijs de Vreede van SportCity en initiator Jeroen Weijermars van de avondvierdaagse over de nieuwe overeenkomst.

De avondvierdaagse en SportCity zijn volgens Matthijs de Vreede, sales- en marketingmanager bij SportCity, logische partners. “SportCity is van oorsprong een Leidse onderneming en het actieve karakter van de avondvierdaagse past heel goed bij ons product. Maar ook het sociale en het familiegevoel. Het is echt een leuk uitje voor het hele gezin.”

Initiator Jeroen Weijermars van de avondvierdaagse is erg blij dat SportCity zich ook weer aan de zesde editie verbindt. “Het is altijd moeilijk om langdurige sponsors te vinden en we zijn hartstikke trots en tevreden met deze sponsor. We krijgen een financiële tegemoetkoming voor het organiseren van de vierdaagse. Dat is niet alleen voor ons leuk, maar ook voor de 750 tot 1000 deelnemers die straks dankzij SportCity vrolijk door de straten kunnen trekken.

De SportCity Avondvierdaagse Leiden start dit jaar de dag na Pinksteren. Vier avonden lang kunnen mensen een route van vijf of tien kilometer afleggen door Leiden. De wandelingen gaan dwars door de stad en door Leidse natuurgebieden. Elke avond halen de wandelaars stempels op bij de diverse stempelposten en na afloop ligt er een mooie medaille te wachten. De finish is op de laatste avond op het terrein van Sporting Trigon. Inschrijven kan voor 5,00 euro via de website van SportCity. Daar is ook meer informatie over het evenement te vinden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×